Työnantajille

Yrityksemme Law&Consulting Agency OU (Tallina, Viro) työskentelee rekrytointitoimialalla. Tarjoamme teille rekrytointiyrityksen palveluja, työntekijöiden vuokrausta sekä autamme löytämään kausityöntekijöitä.

Etsimme, rekrytoimme ja valitsemme henkilöstöä tarpeittenne mukaan. Meidän avullamme ette tuhlaa aikaa, voimia ja rahaa oikean asiantuntijan löytämiseen. Lyhyellä aikavälillä saatte tarvittavan määrän ammatillisia vaatimuksiinne vastaavia hakijoita asiantuntijoidemme selittävien huomautuksien kanssa.

Annamme takuun palvelullemme, takaamme työmme laatua ja vaihdamme työntekijää, joka ei ole läpäissyt koeajan tai on irtisanonut työstä koeaikana omasta aloitteesta, niin pian kuin on mahdollista.

Tarjoamme myös henkilöstövuokrausta. Vuokratyövoiman käyttö antaa teille mahdollisuuden vähentää riskejä ja henkilöstöhallintaa. Työvoiman vuokrauspalvelua tarjoava yritys varmistaa työntekijöiden saatavuuden lomien ja sairauksien aikana, antaa mahdollisuuden ottaa nopeasti työhön lisätyövoimaa jos ilmenee sellaista tarvetta, säästää työntekijöiden hakukustannuksia, voimia ja tuotantokustannuksia sekä vähentää työllistämiseen liittyviä riskejä ja velvoitteita.

Mikäli vuokraat työntekijöitä yrityksestämme, me hoidamme täysin kaikki työntekijän valintaan, hänen työnantajalle saapumiseen, palkka- ja veromaksuun liittyvät asiat.

Mielestämme parhaat tulokset on mahdollistaa saavuttaa ainoastaan yhteistyössä, joka perustuu vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa, keskinäiseen tiedonvaihtoon, suhteiden luottamukseen ja rehellisyyteen.

Tule Law&Consulting:n kumppaniksi

Autamme sinua aloittamaan toimintaa. Ota yhteyttä